Communicatie

Mapcom automatiseert de distributie van zakelijke communicatie via “non-print” kanalen door integratie met bestaande fax en e-mail oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geautomatiseerd elektronisch verzenden van uw facturen of andere documenten.  Mapcom
Mapcom is de module van Mapping Suite die automatische verzending van de exacte kopie van uw geremapte spool files (via fax, mail of rechtstreeks naar een file server) mogelijk maakt. Aan de hand van informatie uit de initiële spool file, een externe database of een persoonlijk adresboek kunnen triggers aangemaakt worden die dit proces automatiseren. De module werkt perfect samen met belangrijke communicatietools zoals Outlook, Exchange en Lotus Notes, SMTP, Zetafax, RightFax, RTE Fax, Fax Net 400, etc. 

U kunt niet alleen automatisch belangrijke informatie verzenden maar u kunt ook follow-up activiteiten verbeteren en eenvoudig bijhouden welke documenten gefaxt en per e-mail verzonden zijn. 

Mapsend (voor IBM Power)
Dankzij deze module wordt de functionaliteit uitgebreid met de mogelijkheid om spool files per e-mail in PDF formaat te versturen, rechtstreeks uit uw Power System voor IBM i (voorheen iSeries, AS/400). Mapsend haalt de addressen van de ontvanger op uit de gegevens van de initiële spoolfile of een database en verzend vervolgens de geremapte spool files in PDF middels SMTP.

Mapsend