Voordelen XPS

Reduceer uw printkosten met Mapping Suite XPS
Mapping Suite’s architectuur is nu gecentreerd op Microsoft’s XPS formaat en dat maakt printen makkelijker en meer betrouwbaar dan ooit tevoren. Het is meer dan alleen een nieuwe versie, het nieuwe ontwerp is baanbrekend omdat het werkelijk alle output management processen in het bedrijf vereenvoudigd.

mappingxpsHet XPS formaat is perfect om met elektronische documenten te werken die geprint of gearchiveerd moeten worden. Ondersteuning van XPS is nu standaard in de nieuwe releases van Windows (sinds juni 2009), de technologie van XPS is gebaseerd op XML en ZIP.
De meeste grote printer en scanner fabrikanten verzekeren dat hun hardware het XPS formaat ondersteund: Ricoh, HP, Xerox, Canon, Lexmark, Konica-Minolta, Kyocera, Fujitsu, Brother, Toshiba, Panasonic. Het zelfde geldt voor softwareontwikkelaars: Kofax, IRIS, GhostScript, etc.

Door XPS ondersteuning met productie platforms te verenigen zoals IBM Power systems, UNIX en Linux maakt Mapping van XPS een universele technologie. Vanaf nu kan de gebruiker documenten ontvangen in elk willekeurig formaat en deze converteren naar een formaat dat het meest geschikt is voor het gekozen uitvoerkanaal zoals printen, bekijken, e-mailen, verzenden naar applicaties, etc.

Ten slotte gaat Mapping Suite nog een stap verder door de mogelijkheid te faciliteren om bestaande documenten te verbeteren en verschillen acties dynamisch te interpreteren en uit te voeren zonder deze te hoeven reproduceren met de opmaak tool. Dit was simpelweg onmogelijk vóór Mapping suite XPS. Mapping Suite legt de lat hoog en elimineert printertaalbeperkingen door één tool aan te bieden die alle in en output formaten van alle productie en desktop documenten beheerst.